- Mijn specialiteiten

Pedicure Veghel Diabetisch Oncologisch Reumatisch

Mijn specialisaties

Als gediplomeerde pecidure - en lid van brancheorganisatie ProVoet- heb ik me na de basisopleiding verder verdiept in specialisaties en technieken. Zo ben ik meer allround geworden in het uitoefenen van mijn beroep. Daarom kan ik u ook de onderstaande gespecialiseerde behandelingen aanbieden: 

Oncologische voet

Een oncologisch voetzorgverlener (OVV) verleent voetzorg aan kanker patièˆnten. Een OVV is opgeleid om voeten te screenen, bijwerkingen van behandelingen te herkennen, de voeten te verzorgen - mits de situatie dat toelaat - en hierover te communiceren met het oncologisch behandelteam. Een OVV kan ook preventieve maatregelen nemen om eventuele klachten te voorkomen. Het doel van oncologische voetzorg is de veiligheid en de gezondheid van de kanker patièˆnt te ondersteunen. Deze voetzorg wordt altijd verleend in afstemming met het behandelteam.

Diabetische voet

Mensen met diabetes kunnen complicaties hebben aan hun voeten als gevolg van hun ziekte. Door mijn specialisatie ‘Diabetische Voet’ kan ik professionele hulp en verzorging geven. In veel gevallen wordt deze behandeling ook door de ziektekostenverzekering gedekt. 

Reumatische voet

Voor iemand met reumatische klachten is het belangrijk om naar een pedicure te gaan die kennis heeft over deze ziekte en de gevolgen. Door mijn specialisatie kan ik zorgen voor drukverlichting bij knobbels en goede adviezen geven over materialen en hulpmiddelen.